O meni

ZGODBA O VOLESKI

Sem Urška, ustanoviteljica blagovne znamke Voleska. Z ljubeznijo ustvarjam trajnosten lesen nakit za vse, ki prisegate na naravno lepoto. Besede, ki najbolje opišejo moje delo so slovenski les, čopič ter abstrakcija. Kot mlada mamica pa je moj neizmerni vir navdiha tudi moj sin, ki me vedno potegne v vrtinec domišljije.

Že od majhnega me navdušujejo narava in detajli. Moj dedek je bil poklicni mizar in vedno sem ga z navdušenjem opazovala pri delu. Ko sem prvič naletela na lesene uhane so se prebudili spomini iz otroštva in vedela sem, da je delo z lesom moje poslanstvo. Ves nakit, ki ga ustvarim, je izdelan iz masivnega dolenjskega lesa. Ponudba obsega lesene uhane, broške, zapestnice in verižice.

Velik navdih mi predstavlja narava, iz katere izhaja večina motivov. Med drugim inspiracijo črpam tudi iz motiva zvezdnega neba in vesolja. Ob pravi kombinaciji barv izpod mojih rok zasije tudi nakit geometrijskih oblik in družbenih motivov. Moje osnovno vodilo je zadovoljstvo strank. Z veseljem vam prisluhnem in na podlagi želja ustvarim nakit, ki vas bo osrečeval še mnogo let.

Vabljeni v Voleska delavnico

Tukaj ustvarjam nakit, ki z izjemo izreza in graviranja, v celoti poteka ročno. Pri kreiranju novih izdelkov je moj cilj visoka kvaliteta. To zagotavljam s kakovostnimi materiali, kot so masiven slovenski les, nerjaveče kirurško jeklo in titan, ki je primeren za alergike. Izjemnega pomena so tudi prefinjene kombinacije barv in detajli, ki dvignejo izdelke na novo raven. Vedno se z veseljem novim izzivov, zato za stranke z veseljem izdelam tudi povsem personalizirane izdelke. Voleska je trajnostno naravnana znamka, kjer najvišje kotirajo stremenje k ponovni uporabi, ljubezen do narave in korekten odnos do strank.

Mejniki in želje

Moji izdelki so na voljo v 11 butičnih trgovinah po vsej Sloveniji. Moja želja pa je razširiti ponudbo na celotno področje našega delovanja – od nakita za vso družino, do kreativnih stenskih znakov za dom in otroke, izvirnih lesenih slik za shranjevanje nakita, lesenih pripomočkov za igro in učenje in še.

Postani del Voleska družine

V sodelovanju s priznano zlatarno, smo ustvarili nakit višjega cenovnega ranga. Omenjena kolekcija ima dodatek znanih kamnov, kot je smaragd, ki dokazano prispevajo k dvigu življenjske energije.

V kolikor začutite da si delimo podobne vrednote, mi pišite na info@voleska.com  in verjamem, da lahko skupaj ustvarimo skupno zgodbo. Močno verjamem v povezovanje in skupna prizadevanja za višje dobro. sodelovanja in mi pišite, če bi želeli sodelovati z menoj pri pisanju skupne zgodbe.