Lesena broška – Razkošna abstraktna

26,00 

Unikatna lesena broška – Razkošna abstraktna je broška, ki pritegne pogled. V njej se harmonično prelivajo odtenki živahnosti in miru, ki nas ohranjajo v ravnovesju.

Pomirjujoča zelena nas spodbuja k umiritvi, medtem, ko drobni detajli dodajo kanček glamurja in popolno zaključijo celoto. Unikatna lesena broška – razkošna abstraktna je krasna dopolnitev tako umirjenem, kot živahnem stilu. Prav tako je lahko odlično darilo za žensko, ki želi izstopati in svetu pokazati svoje prave barve.

Broška je velikosti 35 mm, pripeta na sponko iz kvalitetnega nerjavečega jekla.

Vzdrževanje je po potrebi s suho ali vlažno krpo.

29 oseb si ogleduje ta izdelek prav zdaj
Brezplačna dostava in vračila:
Za vsa naročila nad 50,00 
Trust Badge
Zagotovljen varen in zanesljiv spletni nakup
    Lesena broška - Razkošna abstraktna

    Lesena broška – Razkošna abstraktna

    26,00 

    Opis

    Unikatna lesena broška – Razkošna abstraktna je broška, ki pritegne pogled. V njej se harmonično prelivajo odtenki živahnosti in miru, ki nas ohranjajo v ravnovesju. Pomirjujoča zelena nas spodbuja k umiritvi, medtem, ko drobni detajli dodajo kanček glamurja in popolno zaključijo celoto. Unikatna lesena broška – razkošna abstraktna je krasna dopolnitev tako umirjenem, kot živahnem stilu. Prav tako je lahko odlično darilo za žensko, ki želi izstopati in svetu pokazati svoje prave barve. Broška je velikosti 35 mm, pripeta na sponko iz kvalitetnega nerjavečega jekla. Vzdrževanje je po potrebi s suho ali vlažno krpo.