Leseni uhani – Beagle

19,00  23,00 

Leseni uhani – Beagle: Očarajte z umirjenostjo in zvestobo beagleja na teh unikatnih uhanih. Ročno izdelan leseni nakit prinaša eleganco narave na vaša ušesa. Vključeni titanovi nastavki omogočajo nošenje tudi alergikom. Nosite simbol prijateljstva in zvestobe na edinstven način.

25 oseb si ogleduje ta izdelek prav zdaj
Brezplačna dostava in vračila:
Za vsa naročila nad 50,00 
N/A
Trust Badge
Zagotovljen varen in zanesljiv spletni nakup
Leseni uhani - Beagle

Leseni uhani – Beagle

19,00  23,00 

Opis

Leseni uhani – Beagle: Poiščite navdih v zvestobi in pristni naravi beagleja s temi izjemnimi leseni uhani. Ročno izdelani s skrbnostjo in ljubeznijo do detajlov, ti uhani prinašajo naravno eleganco na vaša ušesa. Vsak uhani nosi zgodbo narave, ki jo prenaša na vas skozi edinstven dizajn.

Beagle je poznan po svoji prijaznosti, radovednosti in zvestobi. Te lastnosti so ujete v vsakem detajlu teh uhanov. Leseni uhani Beagle so več kot le kos nakita – so izraz vaše osebnosti, vašega okusa in vaše povezanosti z naravo. Nositi jih pomeni nositi zgodbo, ki govori o ljubezni do živali, narave in njenih čudovitih bitij.

Vsak par uhanov je izdelan iz masivnega dolenjskega lesa, kar jim daje pristen in naraven videz. Les je skrbno obdelan in zaščiten, da ohrani svoj lesk in trajnost. Ne samo, da so ti uhani estetsko privlačni, ampak so tudi okolju prijazna izbira, ki izraža vašo skrb za okolje.

Ena izmed posebnih lastnosti teh uhanih je njihova vključitev titanovih nastavkov. Ti nastavki so ne samo varni za tiste z alergijami, ampak tudi trajni in odporni na korozijo. To pomeni, da lahko uživate v teh čudovitih uhanih brez skrbi za draženje ali nelagodje.

Svojemu stilu dodajte piko na i z leseni uhani – Beagle. So odličen dodatek tako za vsakdanje opravke kot tudi posebne priložnosti. Ne glede na to, ali jih nosite na delovnem mestu, na večernem izhodu ali na sproščenem sprehodu v naravi, boste zagotovo pritegnili pozornost s svojim izvirnim in elegantnim izborom nakita.

Leseni uhani – Beagle so tudi odlično darilo za ljubitelje narave, živali in edinstvenega nakita. Prenesite sporočilo zvestobe, radovednosti in ljubezni do življenja na svoje najdražje. Vsakič, ko bodo nosili te uhane, bodo nosili tudi delček narave in vaše pozornosti.

Vključite naravo v svoj vsakdanji videz in pokažite svojo ljubezen do živali s temi čudovitimi leseni uhani. Beagle je več kot le pasma psa – je simbol zvestobe, prijateljstva in povezanosti z naravo. Nosite ga s ponosom in bodite del te čudovite zgodbe.