Izdelki

Spletna stran je zaživela!

Naslovna slika za blog ob otvoritvi Voleska spletne strani

Spletna trgovina Voleska je nastajala in nastajala in končno je tukaj.

Lepo pozdravljeni ljubitelji lesenega nakita in lesenih dodatkov za dom!

Sem Urška, ustanoviteljica blagovne znamke Voleska. Z ljubeznijo ustvarjam trajnosten nakit za ženske, ki prisegajo na naravno lepoto in tako zelo sem vesela uspešnih sodelovanj ter vseh zadovoljnih naročnic.

Začetki Voleske segajo dobrih 7 let nazaj, v leto 2016, ko sem izdelala prve uhane iz lesa. Svoje znanje sem pridobivala sproti, ves čas pa me je vodila velika želja po novih motivih – sprva zase, podprta z ljubeznijo do narave in barv. Ja, tudi čopiča! 😉

Kakšne izdelke sploh najdete v spletni trgovini Voleska:

Spletna trgovina Voleska tako zelo izraža moje poslanstvo. Na samostojni poti ni vedno lahko. Ko sem se odločila, da poklic delovne terapevtke zamenjam z ustvarjalko edinstvenih lesenih zgodb – priznam me je stisnilo. A tolikšno število zadovoljnih mnenje, sodelovanj s priznanimi zavodi in organizacijami – mi je dalo vso potrebno motivacijo.

V spletni trgovini Voleska tako najdete unikatni leseni nakit Voleska, ki je izdelan z veliko mero natančnosti, občutka za barvne kombinacije in z uporabo ročnih spretnosti. Moja čarobna palčka je moj šop čopičev, ki pišejo zgodbe na les. Vaše zgodbe, energijo, ki se prepleta. Čopiči, barve, linije, zgodbe!

Pri delu uporabljam masiven slovenski les in (hej, tole je res pomembno) najkakovostnejše kovine, primerne tudi za alergike. Pri uhanih lahko izbirate med kovinskimi osnovami iz titana ali nerjavečega kirurškega jekla. Oboji so brez primesi škodljivih snovi, velika prednost osnov iz kirurškega jekla pa je, da so krajše od običajnih in zato še prijetnejše za nošenje.

Leseni uhani, broške in zapestnice Voleska so ustvarjene z mislijo na trajnostni način življenja. Z minimalnim ustreznim rokovanjem in skrbjo, lahko zagotovite, da vam bo leseni nakit dobro služil vrsto let. In še pogosto vprašanje glede barv… 🙂 Leseni nakit je barvan z barvami, ki so odporne na vodo in vlago, a za ohranitev prvotnega videza, priporočam, da nakit snamete pred daljšim stikom s vodo. Leseni nakit lahko po potrebi obrišete s suho ali navlaženo krpo, da odstranite prah ali druge delce.

Če ste prišli do tukaj – potem se vam zahvaljujem za branje moje prve blog objave in obisk spletne trgovine Voleska. Veselim se, da bom lahko z vami delila svoje misli, nove kreacije in projekte.

Nočem delati selekcije med mojimi kreacijami, a kolekcija lesenega nakita Vesolje je nekaj tako unikatnega in posebnega. Naj pogled daleč v vesolje sporoča vaše vrednote in poseben modni stil. Za ogled te posebne kolekcije klikni te TUKAJ.

Pa obvezno mi sporočite kako se vam zdi? 😉

Urška

P.s.: Želite nakit po vaši meri, z vašimi željami, izbranimi motivi? Pišite mi TUKAJ in grem v akcijo.

Pusti komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja